تغذیه مناسب مهمترین سپر دفاعی بدن در مقابل کرونا

تغذیه مناسب مهمترین سپر دفاعی بدن در مقابل کرونا
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان‌غربی گفت: تغذیه مناسب، مهمترین سپر دفاعی مناسبی برای مقابله با ویروس کرونا و ابتلا به آن محسوب می‌شود که باید شهروندان موارد لازم را در این بخش رعایت کنند.

دکتر جواد آقازاده روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: عملکرد سیستم ایمنی بدن نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی از جمله بیماری ویروس کرونا دارد و این سیستم با تغذیه مناسب تقویت می‌شود.

وی اضافه کرد: عامل ابتلا به این ویروس بیماری‌های زمینه‌ای مثل دیابت و بیماری‌های ریوی، قلبی، سوء تغذیه و نداشتن تغذیه صحیح است.

وی اظهار داشت: کمبود دریافت غذایی و کمبود ویتامین‌هایی مثل ویتامین C و A و D و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماری‌ها را افزایش می‌دهد.

وی ادامه داد: با مصرف روزانه منابع غذایی دارای ویتامین C مانند سبزی و سالاد همراه با غذا می‌توان بدن را در مقابل انواع بیماری‌ها از جمله کرونا بیمه کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان‌غربی گفت: میوه‌هایی مثل پرتقال، نارنگی، لیمو شیرین، کیوی و سبزی‌هایی مانند انواع کلم، گل‌کلم، شلغم، فلفل سبز، فلفل دلمه‌ای، جعفری، پیازچه، شاهی، گوجه‌فرنگی از منابع غذایی دارای ویتامین C است.

دکتر آقازاده بیان کرد: هویج و کدو حلوایی و سبزی‌های سبز تیره مثل اسفناج، برگ‌چغندر و برگ‌های تیره رنگ کاهو نیز از منابع خوب ویتامین A محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه سه واحد از گروه سبزی‌ها به‌جز سبزی‌های نشاسته‌ای و حداقل ۲ واحد میوه توصیه می‌شود.

وی افزود: کودکان زیر پنج سال، ن باردار، سالمندان و بیمارانی که داروهای کورتونی مصرف می‌کنند بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری کرونا هستند و لازم است نکات پیشگیرانه را بیشتر رعایت کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان‌غربی گفت: مصرف روزانه سبزی یا سالاد همراه با آب لیموترش یا آب نارنج تازه، استفاده از هویج و کدو حلوایی در غذاهای روزانه، مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا، پرهیز از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست‌فودها و غذاهای چرب و سنگین و استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم‌مرغ از جمله نکاتی است که این گروه‌های حساس باید رعایت کنند.

دکتر آقازاده بیان کرد: کمبود ریزمغذی‌هایی مانند آهن و روی نیز باعث ضعف سیستم ایمنی بدن می‌شود که برای جبران کمبود این ریزمغذی‌ها می‌توان از حبوبات به‌عنوان جایگزین مناسب گوشت، شیر و لبنیات، سبزی‌های برگ سبز و انواع خشکبار استفاده کرد.

وی ادامه داد: از خوردن غذاهایی که خوب پخته نشده مثل تخم‌مرغ عسلی، نیمرو، کباب‌های مغز پخت نشده باید خودداری شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی آذربایجان‌غربی گفت: در صورتی‌که علایم سرماخوردگی دارید، از غذاهای آبکی مثل سوپ و آش همراه با آبلیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنید.

دکتر آقازاده افزود: از جوانه گندم، ماش و شبدر که حاوی ویتامین C هستند، در رژیم غذایی روزانه خود استفاده کنید و مصرف میوه‌های حاوی آنتی اکسیدان مثل انار، پرتقال خونی، گریپ فروت را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

وی همچنین تاکید کرد: رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و حصول اطمینان از دریافت کافی ریزمغذی‌ها و پروتئین از برنامه غذایی روزانه، نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها از جمله ویروس کرونا دارد.

به گزارش ایرنا دوره نهفتگی ویروس کرونا در بدن انسان از ۲ روز تا ۱۴ روز طول می‌کشد و همین موجب سخت‌تر شدن کار درمان می‌شود.
https://urmiianews.ir/2020/02/22/%d8%aa%d8%ba%d8%b0%db%8c%d9%87-%d9%85%d9%86%d8%a7%d8%b3%d8%a8-%d9%85%d9%87%d9%85%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%b3%d9%be%d8%b1-%d8%af%d9%81%d8%a7%d8%b9%db%8c-%d8%a8%d8%af%d9%86-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%82/
https://urmiianews.ir

 

 

ارومیه نیوز کرونا ,مثل ,وی ,غذایی ,می‌شود ,ابتلا ,ابتلا به ,ویتامین c ,و خدمات ,علوم پزشکی ,دانشگاه علوم ,خدمات بهداشتی درمانی ,بهداشتی درمانی آذربایجان‌غربی ,غذایی دارای ویتامین ,منابع غذایی دارایمنبع

تغذیه مناسب مهمترین سپر دفاعی بدن در مقابل کرونا

مشخصات

آخرین جستجو ها

خرید پارکت ارزان قیمت تولید مانتو کمپرسور اسکرو اینجا همه چی هست sabtebazargan جدید ترین بیوگرافی در سال 2020 وب سایت رسمی دی جی مرتضی چیذری مرتضی چیذری دانلود فیلم و سریال گراف درب اتوماتیک | درب های اتوماتیک | درب و پنجره دوجداره coleqdpu daily